Servicii cazare

Intrucat nu vrem sa fim doar simpli organizatori de evenimente, ci vrem sa avem o relatie de prietenie cu oaspetii nostri, este o mare onoare pentru noi sa venim in intampinarea dumneavoastra si cu o alta surpriza:

Daca sunteti proaspat casatoriti sau tocmai v-ati increstinat copilul, iar petrecerea organizata la noi este in cinstea acestui eveniment, vi se ofera drept cadou din partea noastra, un apartament nuptial de lux, in care sa petreceti noaptea intr-o atmosfera de poveste. Veti avea parte de intimitatea unei camere amenajate cu mult rafinament, conferindu-va bun gust si confort. Mobilierul este unul clasic de lux, in stil baroc, atent selectionat, cu finisaje deosebite, care va va induce in spiritul regalitatii.

Camerele sunt spatioase, confortabile, putand gazdui oaspetii in conditii excelente, acestia beneficiind de o reducere semnificativa a pretului. Camerele sunt decorate cu mult bun gust, piesele de mobilier fiind atent selectionate pentru a crea o atmosfersa cat mai relaxanta si mai placuta. Invitatii clientilor nostri beneficiaza de o reducere de 20% din pretul standard.

Contact si locatie

Sala de evenimente Cezar BALLROOM este localizata in localitatea Timisoara, pe Calea Dorobantilor, Nr. 92-94. Mentionam ca pe toata suprafata complexului, oaspetii beneficiaza de wireless gratuit, precum si de parcare privata gratuita.


Nume si prenume:

Telefon:

Adresa de e-mail:

Mesaj:
Directionare